Vill du ha hjälp med marknadsföringen?

Stort tack för att du publicerat din bok genom Digibook. Nästa steg är att få den synlig bland alla andra tusentals böcker, därför behöver du marknadsföra din bok. Om du väljer att ta hand om detta själv så kan vi tipsa om webbsidan canva.com, där kan du välja ”Facebookannons”. 

Ett alternativ är att välja ett av Digibooks olika marknadsföringspaket. Läs mer nedan och beställ det paket som du anser är mest relevant för just din bok, du kan börja försiktigt med något av de billigare alternativen för att se hur det går och senare komplettera med ett större paket. 

Om du vill rikta din marknadsföring till en specifik läsargrupp så ange detta i rutan för ”Eventuella kommentarer”, till exempel åldersgrupp, kön, intresse.  Om du inte fyller i något så gör vi ett förslag som vi sänder tillsammans med annonsförslaget. 

Detta får du för 800 kr: Marknadsföringsvärde via sociala medier för 500 kr fördelat under en period på 1 månad. Tillverkning av annonsmaterial 300 kr. När annonsen är tillverkad så får du godkänna den före publicering. 

Detta får du för 1.500 kr: Marknadsföringsvärde via sociala medier för 1.200 kr fördelat under en period på 2 månader. Tillverkning av annonsmaterial 300 kr. När annonsen är tillverkad så få du godkänna den före publicering. 

Detta får du för 2.400 kr: Marknadsföringsvärde via sociala medier för 2.100 kr fördelat under en period på 3 månader. Tillverkning av annonsmaterial 300 kr. När annonsen är tillverkad så få du godkänna den före publicering. 

Marknadsföringen startas när boken finns publicerad.
0,00 Kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer