Affirmationer för framgång och lycka – En enkel guide till hur du kan manifestera ett nytt liv på 21 dagar, är en handbok som beskriver hur du kan skapa ett nytt liv på 21 dagar. Målet är att väcka tankar om de begränsningar vi sätter för oss själva, samt inspirera och lära ut hur man gör sig fri från både egna och andras förväntningar om hur man bör leva. I boken finns vägledning hur du kan skriva och använda egna affirmationer för att förverkliga dina drömmar. Du hittar även instruktioner för hur du kan skapa din egen vision board, samt övningar där du uppmuntras skriva ner dina tankar, så att du kan följa din egen resa mot framgång och lycka.

⭑⭑⭑⭑⭑ Läs denna nu!
Elisabeth, 4 juli 2022

Boken är “faktamässig” utan att vara det minsta långrandig, byråkratisk eller tråkig. Jag har fått vidare perspektiv. Tänk att tankekraften är så stark. Jag ska testa!

⭑⭑⭑⭑⭑ Jag känner inspiration!
Maria, 4 juli 2022

När jag har läst den här boken så känner jag mig fylld av kärlek och jag känner inspiration att testa det som författaren beskriver. Hon skriver så fint om hur du styr om fokus bort från negativa hinder till oändliga möjligheter. Läs den!

⭑⭑⭑⭑⭑ 100%
Elli, 2 juli 2022

Inspirerande. Lätt att ta till sig. Lätta, konkreta och användbara övningar. Hade gärna velat kunna beställa den i fysisk form också.

⭑⭑⭑⭑⭑ Feelgood som inspirerar
Karin, 2 juli 2022

Boken är intressant och lättsam. Samtidigt ger den inspiration till att allt faktiskt är möjligt i livet. Den bemöter negativa klyschor och kritik på ett lättsamt sätt. När du läser den känner du kärleken till dig själv och att världen, livet blir större. Möjligheterna blir oändliga! Ingen behöver gå instängd inom osynliga ramar, regler och bestämda uppfattningar. Var och en har alla möjligheter! Feelgood-läsning som passar i sommar.

Direktlänkar till några av våra samarbetspartner

Boken finns tillgänglig i alla välkända nätbokhandlar samt streamingtjänster så nedan är enbart några exempel. Klicka på önskad logo nedan så kommer du direkt till boken.