Vem ligger bakom Digibook?

Digibook ägs av Media 24, ett familjeägt bolag, med lång och bred kompetens.  Vi som grundat och äger bolaget heter Marino och Susanne Assarsson, som även är ett par på fritiden. Marino brinner för entreprenörsskap och Susanne är en enorm bokslukare. Kombinationen av detta bildade Digibook – digitala böcker.

Mellan åren 1993 till 2013 drev vi tillsammans ett företag inom förlagsbranschen. Vi gav då ut böcker, musik samt filmer på den skandinaviska marknaden, vår tonvikt var inom musik och film. När den digitala eran slog till inom branschen så hann vi inte med att anpassa oss, vilket resulterade i att vi sålde bolaget till en utländsk aktör. Efter det tog vi båda anställning hos andra arbetsgivare. Marino blev Business Architecht för ett globalt företag och Susanne, som älskar barn, började arbeta på förskola.

Men… det är finns ju alltid ett “men”, eller hur?… Efter att ha varit anställd under några år, och tro oss, det har faktiskt varit ganska skönt att haft en anställning och utan att ta allt det där ansvaret med ekonomi, personal, lanseringar, mässor, etc… men samtidigt längtar vi tillbaka till den helt fantastiskt härliga och kreativa värld som entreprenörsskapet erbjuder. Så nu har vi beslutat oss att det är dags att träda in på arenan för egna företagare igen – och nu ännu några år äldre och lite klokare, med en ökad hunger för entreprenörsskap.

Det som är viktigt för oss idag, när vi startade detta nya företag, är att ha en total transparent företagsidé, där vi vill skapa en relation med våra författare och läsare så vi kan utveckla företagsidéen tillsammans med er. Utan våra författare och läsare så är Digibook ingenting. Det “hål” som vi ser i marknaden är ett sätt att kunna publicera sin bok utan att behöva ha eget företag eller att det ska kosta skjortan – helt enkelt en tjänst för egenutgivande författare. Vi ser att den långsiktiga relationen är den viktiga, och det är då vi och våra författare får avkastning för våra insatser. 

Vi vill väldigt gärna höra ifrån dig som är läsare eller författare, eller är du kanske både och! Om du bara vill ge oss allmän feedback, eller om du har idéer om hur vi kan förbättra och utveckla vår affärsidé och digitala plattform så vill vi enormt gärna höra ifrån dig. Sänd oss en email med din feedback eller dina idéer till info@digibook.se

Tillsammans är vi starka!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer